bAmbAm followers

Saturday, 25 February 2012

sorry :(


eeemmmm . . .
saia nak minta maaf at awak !
saia terpaksa wat keputusan neyh ! sebab saia dah xsanggup ag . .
awak bole lupa an saia dengan hanya beberapa hari jea kan . .
awak dah kurang ambil berat pasal saia !
awak hide relationship kita . if xnak wat relationship ckp jea !
awak betul2 buat saia sakit hati ! benci ! mara ngn awak . .
dah laa saia jauh ngn awak !
lepas neyh saia mungkin akan jauh ag dari awak !
saia kena sambung praktiakal saia at MEDAN (insyaallah laa ) . .
sebelom saia pegi ag jauh . saia wat keputusan supaya saia xnak fikir an pasal kamu ag . .
tapi saia rasa puas bila saia gtaw apa yag saia rasa at awak !
yee ! mmg skunk ada orang ambil berat pasal saia . .
tapi k'owg kawan jea ! budak 2 pown taw saia ada awak . .
awak jangan nak fikir bukan2 tentang saia n dea yea . .
saia harap saia wat keputasan yang tepat yea !
daripada kita asyik fikir pasal org jea ! org xpenah nak fkir pasal kita powan . .
wat apa jea xgunakan !!


Friday, 3 February 2012

I MISS U DAMM !!


assalammualaikum . .
selamat malam sumaa !
rindunya at budax sengal yang dalam pic 2 . .
hhhuuurrrrmmmmm !
sumpah rindu gilaa ngn dea :'(
walaupown k'owg kerap gado !
tapii still sayang gila at budak gemok neyh . .
nak balik meet dengan dea !  :'(
pic neyh firts tyme taw kita jumpa !
tyme neyh k'owg jumpa at kuala lumpur.
kalo atien tak kena naek light at kl mesti k'owg xakan jumpa sampai skunk !
k'owg dah kawan dekat 8 bulan baru jumpa . .
memang bestt laaa dapat jumpa dea !
macam perangai ada k'owg dua aorang !
firts tyme jumpa dah mcm kenal 10 taun dahh
lawakk seyh kami dua neyh !
HAHAHAHAHAHAAA
:)

RINDU GEMOKK SAIA LAAAA !!!!