bAmbAm followers

Monday, 23 July 2012

salam ramadhan

assalammualaikum 
hye suma lama dah cik farhana xupdate blogkan 
dah bersawang dah blog cik farhanakan !
dah mcm rumah puaka dah . hahahaa

korang puasa x hari ini ??
oke cik farhana ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramdhan
kepada umat islam .
pejam celik , pejam celik dah hari kedua kita puasakan 
alhamdulillah ,
korang jangan lupa pegi solat terawih pulak yea ! 

oke selamat menyambut ramadhan 

Saturday, 25 February 2012

sorry :(


eeemmmm . . .
saia nak minta maaf at awak !
saia terpaksa wat keputusan neyh ! sebab saia dah xsanggup ag . .
awak bole lupa an saia dengan hanya beberapa hari jea kan . .
awak dah kurang ambil berat pasal saia !
awak hide relationship kita . if xnak wat relationship ckp jea !
awak betul2 buat saia sakit hati ! benci ! mara ngn awak . .
dah laa saia jauh ngn awak !
lepas neyh saia mungkin akan jauh ag dari awak !
saia kena sambung praktiakal saia at MEDAN (insyaallah laa ) . .
sebelom saia pegi ag jauh . saia wat keputusan supaya saia xnak fikir an pasal kamu ag . .
tapi saia rasa puas bila saia gtaw apa yag saia rasa at awak !
yee ! mmg skunk ada orang ambil berat pasal saia . .
tapi k'owg kawan jea ! budak 2 pown taw saia ada awak . .
awak jangan nak fikir bukan2 tentang saia n dea yea . .
saia harap saia wat keputasan yang tepat yea !
daripada kita asyik fikir pasal org jea ! org xpenah nak fkir pasal kita powan . .
wat apa jea xgunakan !!


Friday, 3 February 2012

I MISS U DAMM !!


assalammualaikum . .
selamat malam sumaa !
rindunya at budax sengal yang dalam pic 2 . .
hhhuuurrrrmmmmm !
sumpah rindu gilaa ngn dea :'(
walaupown k'owg kerap gado !
tapii still sayang gila at budak gemok neyh . .
nak balik meet dengan dea !  :'(
pic neyh firts tyme taw kita jumpa !
tyme neyh k'owg jumpa at kuala lumpur.
kalo atien tak kena naek light at kl mesti k'owg xakan jumpa sampai skunk !
k'owg dah kawan dekat 8 bulan baru jumpa . .
memang bestt laaa dapat jumpa dea !
macam perangai ada k'owg dua aorang !
firts tyme jumpa dah mcm kenal 10 taun dahh
lawakk seyh kami dua neyh !
HAHAHAHAHAHAAA
:)

RINDU GEMOKK SAIA LAAAA !!!!


Monday, 23 January 2012

♥ SARAWAK ♥

assalammualaikum
aii suma 
apa khabar ?? sehat ??
maaf laaa lama cik farhana tak update blog
cik farhana sibok sikit dengan praktikal skunk neyh !
HEHEHEHEHEE
skunk cik farhana ada at miri sarawak tga praktikal at HOSPITAL MIRI
sedihnya jauh dari family and my gemok :'(
nak balik semenanjung !!!! :'(
tapi xpa 2 bulan jea cik farhana at sini 
lepas 2 bulan cik farhana akan pulang kea semanjung semula
waaa xsabar laa nak balik semenanjung jumpa family n my gemok
miss u all  :'(
tapi oke gak laa cikfarhana dok sini 
bole berdikari jugak laa an dok jauh dari family neyh an !
 HEHEHEHEE  :)
bestt orang-2 serawak neyh ! 
xsombong-2 pown !
memang bestt laa orang sarawak neyh an ! :)

:')